Under 2019 och 2020 tar jag inte emot några träningshästar. Välkommen igen 2021!

________________________________________________________________

Jag är examinerad C-tränare (unghästutbildare) genom Strömsholm och fick mycket fina betyg/poäng för alla mina hästar och framförallt för hästarna som jag red in under 6 veckor för C-tränarexaminationen som ägde rum maj-14. Mycket goda referenser finns!

Jag tilldelades även ett stipendie på examensdagen som grundade sig på mina ambitioner och mitt resultat med bland annat unghästarna.
________________________________________________________________
Något jag värdesätter mycket under inridningen är att hästen skall bli en trygg individ och tycka allt arbete är roligt! Bjuda framåt är minst lika viktigt som lydnad och fokus hos unghästen. Förutom själva inridning så lägger jag mycket vikt på markarbetet i rundkorallen så att unghästen blir så ridbar/hanterbar som möjligt.  

Har du en äldre häst som är i behov av gångartsträning eller en som behöver töltsättas så är det inga problem. Du väljer hur länge du vill att hästen skall vara hos mig. 
___________________________________________________________________
Omvårdnaden av hästen är minst lika viktig som träningen därför använder jag mig bara av högkvalitativt foder som är analyserat. Utbildade hovslagare och bra utrustning. 

När det är dags att hämta hästen kan jag antingen visa den eller så får du som ägare en privatlektion. Vill du rida fler lektioner under träningsperioden tex. om du har en äldre häst så kan du komma och rida 45 min för 200:-. 

 

 

Herkúles från Knubbo e. Prins från Knutshyttan

Red in honom åt Thorvladur A under vintern på Strömsholm 2014

Hekla från Idavallen e.Spuni frá Midsitju

Under inridning inför c-tränarexaminationen. Riden två veckor.

 

 

 

Kontakt

Ryggebol byväg 38 44361 Stenkullen 0739-099993 solvikensislandshastar@hotmail.com